Notícies

En aquest apartat pengem notícies i curiositats del sector que considerem d’interès per als socis, així com canvis en legislacions i noves ajudes que afectin als propietaris de vehicles clàssics.

El dakarià argentí Ariel Jatón va visitar Expoclàssic

56bd6072-ea36-40b7-9fbb-85831f1fe796El pilot argentí Ariel Jatón, que suma dotze participacions al Dakar en diferents categories i funcions, va ser el protagonista del Saló Expoclàssic de Mollerussa.

Va ser convidat pel Club Clàssics del Motor Lleida, que celebra enguany el seu desè aniversari, per a oferir una xerrada sobre la seva experiència amb el vehicle ACCIONA 100% EcoPowered, el primer cotxe elèctric en competir al raid més dur del món.

Font i notícia completa: Diari Segre

RetroMoto Barcelona, el nou Saló de la Moto d’Època i Accessoris de La Farga

RetroMoto Barcelona 2016Del 9 a l’11 de setembre

Clubs, aficionats, professionals del sector i propietaris de motos clàssiques de tot el nord-est peninsular tindran una cita ineludible a La Farga Centre d’Activitats, en celebrar-se RetroMoto Barcelona, I Saló de la Moto d’Època i Accessoris, que acollirà al voltant d’un centenar d’expositors.

Els representants de les empreses organitzadores: José Enrique Elvira, director general d’Eventos del Motor i José María Garcia Mompel, president La Farga Gestió d’Equipaments Municipals (fotografia) han signat el contracte de col·laboració pel qual el recinte acollirà aquesta fira de motos clàssiques.

Aquest certamen ocuparà 10.000 m2 i suposarà una exposició monogràfica sobre motos d’època, amb espais cedits gratuïtament als clubs interessats, que podran fer partícip al públic visitant de les seves activitats.

L’exposició comptarà a més amb una àrea especial i gratuïta per a exposició i venda de motos particulars, anomenada Cover Corral i patrocinada per l’asseguradora catalana ClassicCover. En aquesta zona, les places són limitades, es permetrà als propietaris que participin amb la seva moto disposar d’un passi permanent per accedir durant els 3 dies de fira, així com d’una altra sèrie de serveis per facilitar la venda dels seus vehicles, com els cartells anunciadors per posar les característiques o el preu.

Font i notícia completa: La Farga L’Hospitalet

Nova pàgina web del Club Clàssics del Motor Lleida

El Club Clàssics del Motor Lleida tornem de les vacances amb energies totalment renovades, ja que estrenem aquesta pàgina web!

Hem treballat de valent per oferir informació detallada sobre el Club i els avantatges de fer-se soci, però també hi ha espai per a l’oci: visita’ns regularment per estar al dia de les activitats que organitzem, tals com sortides, dinars o participacions a fires… Posteriorment, a l’apartat Galeria, penjarem les fotografies de la jornada.

D’altra banda, a l’apartat Documents penjarem normativa legal i subvencions públiques que considerem d’interès per als aficionats als vehicles clàssics; i a l’apartat Notícies trobaràs curiositats del sector i esdeveniments de tercers que s’organitzen al territori.

Esperem que aquesta nova web sigui una nova via de comunicació per als socis i simpatitzants, no dubteu a contactar amb nosaltres per fer qualsevol suggeriment!