Fes-te soci

Fer-se soci del Club Clàssics del Motor Lleida té molts avantatges. Si estimes el món dels cotxes clàssics tens al teu abast una comunitat on t’aconsellarem en la cura i manteniment del teu clàssic i coneixeràs gent que comparteix afició amb tu. També organitzem periòdicament sortides turístiques i altres activitats d’oci de les que pots formar-hi part.

Tots els socis del Club paguen una quota anual de 42 €, que es cobra mitjançant domiciliació bancària. Gràcies a les quotes és possible oferir tots aquests avantatges als socis del Club.

Si vols formar part del Club Clàssics del Motor de Lleida, emplena el formulari a continuació per enviar-nos una sol·licitud d’alta com a nou soci i nosaltres contactarem amb tu el més aviat possible. Tanmateix, no dubtis a contactar amb nosaltres per correu electrònic per qualsevol dubte o consulta.

  Sol·licitut de nou soci / Quota d'associat/da

  Ja ets soci?*
  Núm. compte bancari
  *Si us plau, comproveu que sigui correcte: ES00 0000 0000 0000 0000 0000

  Mètode de pagament

  Club Clàssics Del Motor s'encarregarà de fer el cobrament

  Import a pagar: 42 euros  (*) Camps obligatoris.
  D’acord amb la LSSICE i la LOPD, li comuniquem que les seves dades personals formaran part d’un fitxer automatitzat, del qual n’és responsable el Club Clàssics del Motor Lleida, amb finalitat de caràcter administratiu, així com l’enviament de comunicats de caràcter informatiu sobre les activitats que s’organitzen. Si ho desitja pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge de correu electrònic a info@clubclassicsmotor.com, indicant a l’assumpte el dret que desitja exercir.