Activitats

A Club Clàssics del Motor Lleida organitzem tota mena d’activitats d’oci tals com sortides, dinars populars o assistència a fires especialitzades. Si t’interessen aquestes escapades estigues atent a aquest apartat, ja que les activitats requereixen d’inscripció prèvia per tenir una previsió de participants.

No se encontraron resultados

La página solicitada no pudo encontrarse. Trate de perfeccionar su búsqueda o utilice la navegación para localizar la entrada.

Rep avisos per correu electrònic de les nostres sortides i activitats! Apunta’t al nostre newsletter

 

D’acord amb la LSSICE i la LOPD, li comuniquem que les seves dades personals formaran part d’un fitxer automatitzat, del qual n’és responsable el Club Clàssics del Motor Lleida, amb finalitat de caràcter administratiu, així com l’enviament de comunicats de caràcter informatiu sobre les activitats que s’organitzen. Si ho desitja pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge de correu electrònic a info@clubclassicsmotor.com, indicant a l’assumpte el dret que desitja exercir.

  Inscripció a activitats/trobades de clàssics

  Activitat / trobada

  Activitat

  Import a pagar:

  Mètode de pagament

  Núm. compte bancari: ES31 2100 0301 1402 0023 2150

  Enviar rebut de pagament a info@clubclassicsmotor.com indicant com a concepte: Activitat/Trobada, Nom i cognoms  Històric d’activitats

  A continuació pots consultar un arxiu de les activitats que hem organitzat a Club Clàssics del Motor Lleida des de la posada en marxa d’aquesta pàgina web, l’any 2016.

  Caragolada a Torrefarrera (26-11-16)

  El Club Clàssics del Motor organitza un any més la tradicional caragolada a Torrefarrera. L’acte es farà a la Sala Polivalent de l’Ajuntament.
  Dissabte, 26 de novembre

  Sortida motoboirada a Alcarràs (6-11-16)

  El Club de Motos d’Alcarràs, amb motiu de la Motoboirada ens convida a esmorzar el 6 de novembre a les 9 del matí. L’assistència requereix de cotxe o moto clàssica.

  Sopar a la fresca (23-07-16)

  El Club Clàssics del Motor, com va sent costum els darrers anys, encara les calors de l’estiu amb un sopar a la fresca.