RetroMoto Barcelona 2016Del 9 a l’11 de setembre

Clubs, aficionats, professionals del sector i propietaris de motos clàssiques de tot el nord-est peninsular tindran una cita ineludible a La Farga Centre d’Activitats, en celebrar-se RetroMoto Barcelona, I Saló de la Moto d’Època i Accessoris, que acollirà al voltant d’un centenar d’expositors.

Els representants de les empreses organitzadores: José Enrique Elvira, director general d’Eventos del Motor i José María Garcia Mompel, president La Farga Gestió d’Equipaments Municipals (fotografia) han signat el contracte de col·laboració pel qual el recinte acollirà aquesta fira de motos clàssiques.

Aquest certamen ocuparà 10.000 m2 i suposarà una exposició monogràfica sobre motos d’època, amb espais cedits gratuïtament als clubs interessats, que podran fer partícip al públic visitant de les seves activitats.

L’exposició comptarà a més amb una àrea especial i gratuïta per a exposició i venda de motos particulars, anomenada Cover Corral i patrocinada per l’asseguradora catalana ClassicCover. En aquesta zona, les places són limitades, es permetrà als propietaris que participin amb la seva moto disposar d’un passi permanent per accedir durant els 3 dies de fira, així com d’una altra sèrie de serveis per facilitar la venda dels seus vehicles, com els cartells anunciadors per posar les característiques o el preu.

Font i notícia completa: La Farga L’Hospitalet