El Club Clàssics del Motor Lleida tornem de les vacances amb energies totalment renovades, ja que estrenem aquesta pàgina web!

Hem treballat de valent per oferir informació detallada sobre el Club i els avantatges de fer-se soci, però també hi ha espai per a l’oci: visita’ns regularment per estar al dia de les activitats que organitzem, tals com sortides, dinars o participacions a fires… Posteriorment, a l’apartat Galeria, penjarem les fotografies de la jornada.

D’altra banda, a l’apartat Documents penjarem normativa legal i subvencions públiques que considerem d’interès per als aficionats als vehicles clàssics; i a l’apartat Notícies trobaràs curiositats del sector i esdeveniments de tercers que s’organitzen al territori.

Esperem que aquesta nova web sigui una nova via de comunicació per als socis i simpatitzants, no dubteu a contactar amb nosaltres per fer qualsevol suggeriment!